Grootformaat

Behang Papier

Met een behangpapier geef je je muur snel een nieuw uiterlijk waarmee je eigenlijk je hele kamer een metamorfose geeft. Fotobehangen van papieren behang zijn een relatief goedkope manier om een nieuwe look in huis of op kantoor te halen. Door de veelheid aan modellen, is er voor elke muur een passend behang te vinden.

Hoe werkt het?

Het papieren fotobehang wordt in delen geleverd. Afhankelijk van het model dat je kiest plak je één, twee, vier of acht delen op de muur. Als je behang uit meerdere delen bestaat, plak je deze niet alleen naast elkaar, maar ook boven elkaar. Let op dat je bij papieren behang de lijm op het behang zelf moet smeren, je kunt dit niet rechtstreeks op de muur aanbrengen. Je smeert elk deel dun in met de lijm speciaal voor behangpapier, waarna het behangdeel iets uitzet. Als het op de muur weer opdroogt, krimt het weer iets. Als je eenmaal begint met behangen moet je dus alle delen achter elkaar plakken en ze allemaal hetzelfde behandelen. Je kunt een behangdeel dat is ingesmeerd met lijm en dus iets is uitgezet, niet aansluitend krijgen bij een deel op de muur dat al opgedroogd is. Daarnaast raadt Reclamecenter aan om de delen iets over elkaar heen te plakken, zodat ze na het opdrogen en krimpen goed aansluiten. Bij sommige modellen wordt standaard lijm meegeleverd. Mocht je zelf lijm willen aanschaffen, dan adviseert Reclamecenter om Perfax Methyl blauw voor papieren behang te gebruiken. Je kunt ook de uitgebreide plakinstructies voor het papieren behang doorlezen voor meer informatie over hoe het werkt.

Let even op dat dit behangpapier dus niet zoals vliesbehang in banen geleverd wordt die je naast elkaar plakt en je kunt de lijm niet rechtstreeks op de muur smeren. Op zoek naar meer informatie over vliesbehang? We vertellen je er graag over.

Deze prijzen zijn voor automatisch verwerkbare originelen
Dubbelzijdige afdrukken zijn 2 x de stuksprijs!