Telefoon
040 213 5333
Adres
Willemstraat 31, 5611 HB Eindhoven
Werktijd
Ma: 12:00 - 18:00 Di - Za: 10:00 - 18:00

Over ons

Over Reclamecenter

“Reclamecenter” maakt deel uit van de Reclamecenter Groep, een landelijke leverancier van op maat gemaakte drukwerk, promotionele producten en reclamematerialen. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van een breed scala aan gepersonaliseerde marketingoplossingen en zijn trots op onze samenwerking met tal van gerenommeerde merken. Reclamecenter Groep opereert als een dynamische organisatie met het hoofdkantoor handig gelegen in het hart van Eindhoven aan de Willemstraat 31, 5611 HB, en heeft een toegewijd team van 12 professionals in dienst.

In onze centrale locatie in Eindhoven hebben we de Reclamecenter-winkel gevestigd, met een uitgebreide voorraad van meer dan 10.000 items, waaronder een diverse selectie van promotionele producten, bedrijfskleding en marketingmaterialen. U bent van harte welkom om ons op uw gemak te bezoeken en te genieten van een gratis kopje koffie terwijl u ons uitgebreide assortiment producten verkent. Onze winkel is voorzien van paskamers, een professionele meetdienst en de mogelijkheid om items aan te passen met uw bedrijfslogo’s en branding. We zijn zes dagen per week geopend om aan uw behoeften te voldoen.

Daarnaast fungeert onze winkel als een handig ophaalpunt voor dringende bestellingen (alleen op afspraak), omdat niet alle items uit onze online catalogus rechtstreeks vanaf deze locatie worden verzonden. Bij Reclamecenter zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige druk- en promotieoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Onze Drukwerkservice

Met onze drukwerkservice voorzien wij in al uw behoeften op het gebied van drukwerk. Van visitekaartjes tot banners en van brochures tot gepersonaliseerde promotiematerialen, wij zorgen voor hoogwaardig afdrukwerk dat uw merk tot leven brengt.

Creatief Ontwerp

Onze creatieve ontwerpservice is er om uw visie tot leven te brengen. Ons team van getalenteerde ontwerpers staat klaar om uw ideeën te vertalen naar aantrekkelijke en effectieve visuele concepten, van logo's tot complete merkidentiteiten.

Kopieer- en Reproservice

Heeft u snel kopieën nodig? Onze kopieer- en reproservice biedt snelle en nauwkeurige duplicaties van uw documenten, rapporten en presentaties. Kwaliteit en efficiëntie zijn onze prioriteiten.

Professionele Auto Belettering

Wilt u opvallen op de weg? Onze auto beletteringsservice biedt op maat gemaakte ontwerpen en belettering voor voertuigen, waardoor uw bedrijf overal herkenbaar is. Van bedrijfslogo's tot contactinformatie, wij zorgen voor een professionele uitstraling op uw wagenpark.

What we can do?

Donec in porttitor massa, vel feugiat mi. Fusce sagittis eros vel urna pharetra accumsan. Cras cursus est erat, ut fringilla magna scelerisque vel. Aenean eu ante consequat, dictum neque vel, venenatis velit. Sed laoreet lectus vel fringilla mattis. Nullam ac ultricies enim. Nulla facilisi.

Poster & Envelops
90%
BOOKLET & BOOKS
85%
BUSINESS CARDS
95%
SEMINAR WORKBOOKS
70%