Telefoon
040 213 5333
Adres
Willemstraat 31, 5611 HB Eindhoven
Werktijd
Ma: 12:00 - 18:00 Di - Za: 10:00 - 18:00

Raambelettering

Raambelettering

Raambelettering biedt vele mogelijkheden en is uitstekend geschikt om uw bedrijfsnaam of logo duidelijk kenbaar te maken. Van tijdelijk tot permanent, en van 1 kleur tot fullcolor.

Zandstraalfolie

Naast de ‘gewone’ raamstickers, hebben wij ook veel ervaring met de zogenaamde zandstraalfolie, ofwel melkglasfolie. Deze folie is uitermate geschikt als u een ruimte wilt afschermen, maar er toch genoeg lichtinval moet zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoorruimte, behandelruimtes etc.

De juiste uitstraling door raambelettering.

Raambelettering is een van de meest in het oog springende vormen van gevelreclame die er is. Je kunt jouw bedrijf hiermee visueel goed onderscheiden en een uitstraling geven die past bij jouw organisatie. Een mooie raambelettering maakt dat het geheel er netjes, verzorgd en professioneel uitziet.

Vinyl raambelettering.

Wil je alleen jouw naam of logo laten maken en kies je voor een vinyl raambelettering, dan kan dit uiteraard. Bij Cijfers en Letters belettering heb je een zéér ruime keuze uit de vele kleuren vinyl, we werken uitsluitend met materiaal van de hoogste en meest duurzame kwaliteit.
Meerdere kleuren in één ontwerp behoort bij belettering in vinyl uiteraard tot de mogelijkheden.

Raambelettering binnenzijde.

In sommige situaties is het raadzaam om de raambelettering aan de binnenzijde van het raam te laten plaatsen. Indien je de belettering aan de binnenzijde wilt laten plaatsen, wil je dit dan bij je offerte-aanvraag of bestelling aangeven? Dit is omdat de belettering dan door ons in spiegelbeeld wordt gemaakt. De sticker wordt door het montageteam met de plakkant aan de binnenzijde van het raam geplakt.

Eindeloze opties

Deze prijzen zijn voor automatisch verwerkbare originelen
Dubbelzijdige afdrukken zijn 2 x de stuksprijs!