Telefoon
040 213 5333
Adres
Willemstraat 31, 5611 HB Eindhoven
Werktijd
Ma: 12:00 - 18:00 Di - Za: 10:00 - 18:00

Reproservice

Zakelijk

Reproservice

Reproservice is een alles omvattende service op het gebied van het reproduceren van originelen. Bijna al onze producten en diensten vallen binnen de verzamelnaam Reproservice. We leveren kopieerwerk en printwerk vanaf 1 exemplaar tot oplages van 1.000.000 stuks en meer. Maar ook een ontwerpservice, drukwerk, rolbanners, bedrijfskleding en relatiegeschenken.

Deze originelen kunnen worden aangeleverd via de e-mail, via wetransfer of als hardcopy (op papier) en daarna vermenigvuldigd. Voor bedrijven, instellingen en scholen gaat Reclame Center gaat nog een stapje verder als het gaat om service. Indien het niet mogelijk is te mailen worden de originelen opgehaald door onze eigen ophaalservice

Wat kan Reclame Center betekenen servicepartner voor repro?  Mede door onze flexibiliteit, constante kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie zijn we voor bedrijven, instellingen en scholen in Nederland een servicepartner. Daarnaast leveren we aan regelmatig aan (internationale) gasten van hotels in Den Haag en omgeving en aan internationale instellingen zoals consulaten en ambassades.

Heeft u een vraag over een service, dienst of product? Of wilt u een offerte laten maken of een advies bij een repro vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact op met Reclame Center.

Voor wie?

  • Bedrijven, particulieren, scholen, instellingen, stichtingen, verenigingen, sociëteiten, organisaties, ambassades, consulaten, zorginstellingen, collectieven, ziekenhuizen, actiegroepen, etc.

Deze prijzen zijn voor automatisch verwerkbare originelen
Dubbelzijdige afdrukken zijn 2 x de stuksprijs!