Telefoon
040 213 5333
Adres
Willemstraat 31, 5611 HB Eindhoven
Werktijd
Ma: 12:00 - 18:00 Di - Za: 10:00 - 18:00

Vinly one way vision

Grootformaat

Vinly one way vision

Het One Way Vision vinyl bestaat uit honderden kleine openingen waardoor licht kan binnendringen. De graphics zijn buiten perfect zichtbaar en bedekken tegelijkertijd op subtiele wijze het interieur van de kamer. Het OWV-vinyl zorgt ervoor dat het glas volledig bedekt is en dankzij de geperforeerde structuur gedeeltelijk licht doorlaat. Aan de lijmzijde heeft het vinyl een zwarte kleur. Geperforeerd zelfklevend vinyl is het populairste materiaal voor het inpakken van etalages. Je ziet het op de ramen van restaurants, apotheken en servicepunten. Ook voor het beplakken van ruiten in openbaarvervoervoertuigen of op auto’s van een bedrijfswagenpark kunt u er met succes gebruik van maken.

Bedrukt One Way Vision-vinyl is bedoeld voor toepassing buitenshuis.

Bent u op zoek naar een originele en permanente advertentie? One Way Vision vinyl werkt goed op transparante oppervlakken. Door de fijne, gelijkmatig verdeelde gaten biedt het vinyl een uitstekend effect van doorschijnend licht. Autoruiten, winkelexposities, ruiten in kantoorgebouwen en servicepunten of tankstations. Op deze locaties zal het OWV-vinyl zijn reclamefuncties het beste vervullen.

One Way Vision Zelfklevend Vinyl is een populair reclamemedium dat gemakkelijk aan te brengen is.

Bent u op zoek naar een originele en permanente advertentie? One Way Vision vinyl is ontworpen voor toepassing op transparante oppervlakken. Door de fijne, gelijkmatig verdeelde gaten biedt het vinyl een uitstekend effect van doorschijnend licht. Autoruiten, etalages, etalages in kantoorgebouwen en servicepunten of tankstations. Op deze locaties zal het OWV-vinyl zijn reclamefuncties het beste vervullen.

Eindeloze Opties

Deze prijzen zijn voor automatisch verwerkbare originelen
Dubbelzijdige afdrukken zijn 2 x de stuksprijs!