Telefoon
040 213 5333
Adres
Willemstraat 31, 5611 HB Eindhoven
Werktijd
Ma: 12:00 - 18:00 Di - Za: 10:00 - 18:00

Bedrijfskleding

Textiel & Promotimateriaal

Bedrijfskleding

Professionele werkkleding zorgt voor een duidelijke herkenbaarheid van uw bedrijf en het is perfect in te zetten als promotie. Uw bedrijfskleding moet natuurlijk aan andere eisen voldoen dan uw vrijetijdskleding. Wij begrijpen dit als geen ander. Veel gerenommeerde organisaties, uit veel verschillende branches, bestellen daarom hun bedrijfskleding al bij ons.

Werkkleding Borduren
Je werkkleding voorzien van de naam en het logo van je bedrijf is een simpele manier om professionaliteit uit te dragen en de bekendheid van het bedrijf te vergroten. Dankzij aanschaf van een borduurmachine kunnen wij je hierin uitgebreid adviseren. Onze borduurspecialisten borduren jouw logo of bedrijfsnaam met de hoogst mogelijke zorg en kwaliteit op je favoriete bedrijfskleding. Kom even langs om je kledingstuk uit te kiezen of je eigen werkkleding af te geven waar jij je logo of afbeelding op wilt laten borduren.

Bedrijfskleding bedrukken
Uw nieuwe kleding laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo of tekst, hoeft niet duur te zijn. Wij kunnen alle kleding bedrukken tegen zeer voordelige tarieven. Uw bedrijfskleding moet een professionele uitstraling hebben. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw medewerkers – na enige tijd- met een half verwassen logo op hun kleding rondlopen bij uw klanten. Door uw kleding bij JDsign te laten bedrukken kiest u dus voor kwaliteit en zekerheid.

Deze prijzen zijn voor automatisch verwerkbare originelen
Dubbelzijdige afdrukken zijn 2 x de stuksprijs!