Telefoon
040 213 5333
Adres
Willemstraat 31, 5611 HB Eindhoven
Werktijd
Ma: 12:00 - 18:00 Di - Za: 10:00 - 18:00

Posters

Grootformaat

Posters printen

Snel een poster nodig? Behalve posters formaat A4/A3 leveren we ook grootformaat posters in fullcolour of zwart/grijstinten.

Bij Reclame Center staan de twee nieuwste CANON Professional Imagepro posterprinters. We printen tot breedte tot 150 cm en een lengte van de papierrol (snijden kunnen we tot maximaal 200 cm). Uniek voor een deze printers is dat deze printer gebruik maakt van 12 cartridges (waaronder rood, groen en blauw) dit zijn de kleuren die we met ons oog ook waarnemen en we kennen van de kleurentelevisie en digitale camera’s. Hierdoor zijn kleuren op de prints natuurgetrouw en worden fotografisch weergegeven.

Standaard printen we op 150 grams mat fotografisch papier vanaf een rol. Maar ook is glossy fotopapier of backlitfilm mogelijk.

Klik hier voor poster op A4 (297 x 210 mm ) of A3 formaat (420 x 297 mm),

Posters fullcolour geprint op 150 grams mat fotopapier (Inclusief BTW, instelkosten éénmalig € 5,- per opdracht)

Daarnaast is het ook mogelijk om posters in zwartwit/grijstinten te printen. Ideaal voor bouwtekeningen, bestektekeningen, presentatieborden en zwart-wit foto’s

Posters / Bouwtekeningen zwart-grijstinten geprint op 150 grams mat papier (Inclusief BTW, géén instelkosten)

 

Heeft u een bouwtekening, bestektekening of patroonvel welke uit lijnen bestaat, maar sommige van deze lijnen in een kleur zijn? Hiervoor hebben we een aangepast tarief, zodat u ondanks de kleur niet de prijs van fullcolour posters hoeft te betalen.

Bouwtekeningen zwart met steunkleuren geprint op 150 grams mat papier (Inclusief BTW, géén instelkosten)

 

Deze prijzen zijn voor automatisch verwerkbare originelen
Dubbelzijdige afdrukken zijn 2 x de stuksprijs!