Telefoon
040 213 5333
Adres
Willemstraat 31, 5611 HB Eindhoven
Werktijd
Ma: 12:00 - 18:00 Di - Za: 10:00 - 18:00

Drukklaar maken

ontwerpitem

Drukklaar maken

Tegenwoordig kan bijna iedereen zelf een redelijk tot goed eigen ontwerp maken op een computer. In veel gevallen is dit direct te verwerken en te printen op een kleuren laserprinter. Echter bij grote oplages of speciale papiersoorten is het al snel goedkoper om te gaan drukken. Echter is niet ieder printbaar bestand ook goed drukbaar.

Indien u besluit om uw ontwerp door ons te laten drukken, dan maken we de bestanden gratis drukklaar. Mail ons al uw gebruikte bestanden, afbeeldingen en lettertypes. We mailen eerst een proef terug en na uw akkoord starten we de productie. We zien uw ontwerpen graag tegemoet zodat wij er prachtig drukwerk van kunnen maken!

Als grafische specialisten op het gebied van ontwerp en drukwerk werken wij dagelijks met de begrippen: fonts koppelen, bestandstypes, profielen, snijtekens, kleurprofielen, aflopend, schoonsnijden, paskruizen, dus we weten waar andere drukkers over praten.

Echter is het ook mogelijk dat u al een afspraak heeft gemaakt met een andere drukker of zeefdrukker, maar lukt het niet om de bestanden goed drukklaar te krijgen. Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Mail ons al uw gebruikte bestanden, afbeeldingen, lettertypes en de aanleverspecificaties van de andere drukker. Dan mailen we u een prijsopgave drukklaar te maken.

Niet de programma’s, tijd of kennis om de opmaak te verzorgen? Ook dan kunnen wij u dat uit handen nemen.

Deze prijzen zijn voor automatisch verwerkbare originelen
Dubbelzijdige afdrukken zijn 2 x de stuksprijs!