Telefoon
040 213 5333
Adres
Willemstraat 31, 5611 HB Eindhoven
Werktijd
Ma: 12:00 - 18:00 Di - Za: 10:00 - 18:00

Visitekaartjes

Printen

Visitekaartjes printen

Snel visitekaartjes nodig? Laat dan uw visitekaartjes eenzijdig of tweezijdig printen door Reclame Center. Na ontvangst van uw (printklare) bestand per e-mail, kunnen we meestal al binnen een uur leveren. Dus ook voor visitekaartjes geldt ons motto: Vandaag Klaar? Geen Probleem!

De kaartjes worden geprint op een professionele kleuren laserprinter en zijn bijna niet te onderscheiden van drukwerk. De prijzen zijn gebaseerd op de meest gangbare maat, namelijk 85 x 55 mm. Dit is de grootte van een bankpas en deze maat past makkelijk in iedere portemonnee en visitekaarthouder.

Visitekaartjes Eigen ontwerp 85×55 mm (van printklaar aangeleverd bestand of nabestelling, inclusief BTW)

Geen bestand van uw kaartje? Maar wel een idee voor een visitekaartje? Geen enkel probleem. Stuur een e-mail met daarin uw uitleg, uw logo en alle tekst die erop moet komen. Indien u zelf een schets of digitaal voorbeeld heeft stuur deze ook mee. Na ontvangst maakt onze ontwerpstudio een prijsopgave en na uw akkoord hierop gaan ze aan de slag. Binnen enkele dagen krijgt u voorbeelden per e-mail.  Hieruit kunt u een keuze maken of deze aan laten passen. Na akkoord op het definitieve ontwerp zijn de visitekaartjes meestal dezelfde dag nog gereed.

Visitekaartjes incl. ontwerpkosten 85×55 mm** (van aangeleverd idee en tekst met eventueel logo, inclusief BTW)

 

* Geschikt papiersoorten voor kaartjes (Geef deze informatie mee bij een bestelling)

** Voor het ontwerpen van een logo of uitgebreider zetwerk wordt € 12,50 ontwerpkosten per 10 minuten in rekening gebracht.

 

Meerprijzen afwerking (Op bovenstaande kaartjes, inclusief BTW)

 

Deze prijzen zijn voor automatisch verwerkbare originelen
Dubbelzijdige afdrukken zijn 2 x de stuksprijs!