Telefoon
040 213 5333
Adres
Willemstraat 31, 5611 HB Eindhoven
Werktijd
Ma: 12:00 - 18:00 Di - Za: 10:00 - 18:00

Kerstkaart ontwerp

Info

Kerstkaart ontwerp

U wil voordelig decemberkaarten (kerstkaart of nieuwjaarskaart) laten maken, maar u heeft geen idee voor een afbeelding? Reclame Center heeft de oplossing: U kiest een rechtenvrije foto uit één van de onderstaande catalogi:

Hierna stuurt u een e-mail met het aantal, het nummer en de naam van de door u gekozen foto, een korte omschrijving, de tekst voor de binnenzijde en eventueel een logo. Voor een liggende kaart kunt u het beste een liggende foto gebruiken, voor een vierkante kaart wordt er een uitsnede uit een foto gemaakt.

Reclame Center maakt jaarlijks kerstkaarten en nieuwjaarskaarten voor bedrijven, instellingen, scholen en particulieren. Eigenlijk is alles mogelijk. Dus ook om zelf een eigen schets, illustratie of foto aan te leveren. Bijvoorbeeld van uw bedrijfspand of bedrijfsauto in de sneeuw. Of misschien een groepsfoto van uw team. Net als bij een foto uit de catalogus via een e-mail met het aantal, het nummer en de naam van de door u gekozen foto, een korte omschrijving, de tekst voor de binnenzijde en eventueel een logo.

Onze ontwerpers combineren dit tot een kaart en mailen een voorbeeld. Als alle elementen correct worden aangeleverd per mail kunnen de ontwerpkosten vrij laag zijn. De ontwerpkosten zijn € 12,50 per 10 minuten.

Voor het afdrukken kan gebruik gemaakt worden van onze jaarlijkse kerstkaarten actie. Tevens verkopen we ieder jaar decemberzegels, waarmee u uw decemberpost goedkoper kunt verzenden.

Deze prijzen zijn voor automatisch verwerkbare originelen
Dubbelzijdige afdrukken zijn 2 x de stuksprijs!